Páginas

lunes, 22 de diciembre de 2014

VÍDEO Clase Royal Ballet Academy 2014, London.

Os dejo un VÍDEO muy interesante de una clase en directo de ballet de la Royal Ballet Academy de Londres. Creo que es muy interesante para ver como trabajan los bailarines, el maestro de danza y el maestro pianista.

1 comentario:

  1. Ha estat molt curiós poder veure les entranyes d’una classe de dansa d’aquest nivell. M’ha semblat trobar certs paral•lelismes entre aquests exercicis i la pràctica esportiva: primerament, una fase d’escalfament; tot seguit, l’eix central de l’activitat i, finalment, una mena d’estiraments a base d’exercicis més o menys lliures. També m’ha cridat molt l’atenció la gran quantitat de gal•licismes utilitzats pel professor de dansa i que deuen formar part inherent d’aquest llenguatge artístic. També m’he quedat una mica amb la boca oberta en l’exercici que realitza un dels dansaires entre l’1h13’30’’ i 1h14’00’’.

    En termes generals, ha estat molt interessant veure com treballen els ballarins, el mestre de dansa i el mestre pianista, tot i que és una llàstima que aquest últim costi de veure ;-) quedant aclaparat pels dos primers. Al cap i a la fi... és possible viure sense música?

    ResponderEliminar